РАСПИСАНИЕ АВТОБУСОВ
  Вход/Регистрация
Главная страница
Личные сообщения Search
ГЛАВНАЯ ФОРУМ ДОСКА ОБЪЯВЛЕНИЙ ЗНАКОМСТВА ФОТОГРАФИИ
   Навигация
· Главная
· Архив новостей
· Добавить новость
· История Докучаевска
· Личные сообщения
· Личный кабинет
· Опросы
· Поиск
· Расписание автобусов
· Рейтинг пользователей
· Рекомендовать нас
· Связь с администрацией
· Статистика
· Форум

   Администрация
E-Mail:admindokuchaevsk.info

dokuchaevsk.info :: Просмотр темы - Я - избиратель, налогоплательщик и гражданин!
 ПРАВИЛА ФОРУМА  • FAQ  •  Поиск  •  Пользователи 
Группы   •  Регистрация  •  Профиль •  Войти и проверить личные сообщения  •  Вход

 
Начать новую тему  Ответить на тему
Poll :: Зачем я на форуме?

Почитать мнения людей и остаться при своем мнении
25%
 25%  [ 1 ]
Высказать свое мнение по интересующей меня теме
75%
 75%  [ 3 ]
Всего проголосовало : 4


Автор Сообщение
Piiskar
Долгожитель портала
Долгожитель портала


Зарегистрирован: 13-01-2010
Сообщения: 896

Нет сейчас на форуме

СообщениеДобавлено: Пятница Январь 06 2012г. 22:49 Ответить с цитатой Вернуться к началу

А мне понравилось предложение Оптимы - Схід-Захід - РАЗОМ!
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
ivanna
Пришелец
Пришелец


Зарегистрирован: 29-02-2012
Сообщения: 7

Нет сейчас на форуме

СообщениеДобавлено: Среда Февраль 29 2012г. 16:37 Ответить с цитатой Вернуться к началу

Переглянувши цю тему, приходжу до думки, що форум відвідують лише декілька осіб, та й ті налаштовані не на конструктив. Бо знову співають осанну януковичу, звинувачують в усіх гріхах та проблемах Юлю. здається, що цим особам нічого собі так живеться. І проблеми економічного штибу та матеріального забезпечення сімьї їх не хвилюють. Ще такі собі перли свідчать про необізнаність в політиці та не бажання бути обєктивними. Поділіться як у вас покращилось життя вже сьогодні, тоді як більшій частині люду не дуже весело живеться за часів теперішньої влади.
То краще давайте будемо загалом вирішувати міські проблеми, не потураючи на політичну належність людини, яка вискаже добру думку та внесе слушну пропозицію. Вважаю самою великою проблемою міста є ВОДА. І її яість, і її отримання, і вартість послуг з її надання. До речі, якось тихенько змінилось у нас керівництво в міськводоканалі. З міської ради ані пари з вуст. Подейкують, що і з цим представником влади сталося дежавю як з горезвістним мером. Чи т о плітки, чи то правда, хто знає? Але маємо нового керівника. А в березні міські депутати будуть передавати все водне господарство міста у ВЛАСНІСТЬ комунального підприємства тобто міськводоканалу. Чи розумно це? У народу ніхто не спитав. А чи хоче народ про це чути і знати. Бо ВОДА це життя. Кому цікава ця тема?Прошу, давайте візьмемо її за проблему № 1! Свої пропозиції надам в наступному пості.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Piiskar
Долгожитель портала
Долгожитель портала


Зарегистрирован: 13-01-2010
Сообщения: 896

Нет сейчас на форуме

СообщениеДобавлено: Среда Февраль 29 2012г. 18:49 Ответить с цитатой Вернуться к началу

ivanna писал(а):
в березні міські депутати будуть передавати все водне господарство міста у ВЛАСНІСТЬ комунального підприємства тобто міськводоканалу. Чи розумно це? У народу ніхто не спитав. А чи хоче народ про це чути і знати. Бо ВОДА це життя. Кому цікава ця тема?Прошу, давайте візьмемо її за проблему № 1! Свої пропозиції надам в наступному пості.

Так, іванна, вода - це основа життя. Якщо розглядати воду як проблему, то вона заслуговує на увагу далеко за межами міста.
Щодо передачі водного господарства у ВЛАСНІСТЬ місьводоканалу, то мене це здивувало - а чия це власніть була досі? Хто кому і що збирається перадавати?
Якщо іванна (зважте, не я реєстрував Ваш нік з маленької літери) знає щось більше, то готовий прислухатися.

Щиро ваш Piiskar
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
ivanna
Пришелец
Пришелец


Зарегистрирован: 29-02-2012
Сообщения: 7

Нет сейчас на форуме

СообщениеДобавлено: Пятница Март 02 2012г. 12:59 Ответить с цитатой Вернуться к началу

http://uh21201.ukrdomen.com/mis-rada/sesii-miskoi-rady/Proekty-miskoi-rady/Proektyrishendetail.php?ID=264
Дарую інформацію для Пііскаря.Вибачайте, що українською, ви ж лишень не англосакс? Щодо маленької літери в ніку, то формальні моменти мені не цікаві. але приємно на деякий час з вашої подачі відчути себе щукою, що вас пробудила.
Хоч не дуже цікаво спілкуватись з декількома форумчанами. Бачу, що дуже мало народу заходить на цей сайт. Недолік Адміністратора, не вміє задати тон та підняти цікаву тему. Іншої причини технічного характеру не може бути. бо зараз Інтернет майже в кожному домі. А відвідувачів одиниці. Спробувала зареєструватись на новому сайті - прислали якусь дурню, вибачайте на слові. Приходжу до висновку, що за бюджетні кошти експлуатується сайт як цяцька для декількох осіб. ну да, Хазяїну будують гелікоптерні майданчики, а іншим, що крізь пальці протече. Бувайте! Confused
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Кирилл
Администратор
Администратор


Зарегистрирован: 22-11-2007
Сообщения: 484

Нет сейчас на форуме

СообщениеДобавлено: Пятница Март 02 2012г. 13:11 Ответить с цитатой Вернуться к началу

ivanna, спасибо за отзыв о проблеме с письмом подтверждения регистрации. Проблема исправлена. Ваш аккаунт на новом сайте активирован. Желаю приятного общения!

_________________
Администратор сайта dokuchaevsk.info
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
Phobos
Активный пользователь портала
Активный пользователь портала


Зарегистрирован: 10-11-2011
Сообщения: 112

Нет сейчас на форуме

СообщениеДобавлено: Вторник Март 06 2012г. 15:46 Ответить с цитатой Вернуться к началу

Для того щоб регулярно наповнбвати веб сторінку цікавою інформаціею, треба щоб ціею справою займалася відповідальна, та зацікавлена у цьому людина. Більш того, на мою думку, це буде займати багато часу, і багато із мешканців форуму не мають досить вільного часу для цього, так як у них є багато справ поза мережею, у реальному житті, якщо так можна висловитись.

Доречі, прийміть мої вибачення за те що я був досить довго відсутній, оскільки не мав моживості підключитись до мережі інтернет.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
MiauYuser
Начинающий пользователь
Начинающий пользователь


Зарегистрирован: 03-01-2011
Сообщения: 37

Нет сейчас на форуме

СообщениеДобавлено: Пятница Март 09 2012г. 01:09 Ответить с цитатой Вернуться к началу

Я рад что Фобос подключился. Надеюсь что ты достойно ответишь на оскорбление тебя от предателя Трояна.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
MiauYuser
Начинающий пользователь
Начинающий пользователь


Зарегистрирован: 03-01-2011
Сообщения: 37

Нет сейчас на форуме

СообщениеДобавлено: Пятница Март 09 2012г. 01:16 Ответить с цитатой Вернуться к началу

Иванна! С праздником тебя уже прошедшим. Про водоканал мало что знаю. И про сайт что он бюджетный просто удивлен. И даже как то не вериться. По моему наш модератор впоне самостоятельный чтобы подкармливаться из бюджета. И думаю что Кирилл опровергает эту информацию.
Не пойму почему вы с Пискарем по украински общаетесь. Думаете если я по русски пишу то меньший патриот чем вы?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
ivanna
Пришелец
Пришелец


Зарегистрирован: 29-02-2012
Сообщения: 7

Нет сейчас на форуме

СообщениеДобавлено: Воскресенье Март 25 2012г. 10:21 Ответить с цитатой Вернуться к началу

Ну от! Все як я передбачала. Не цікаво містянам на цьому форумі, не комфортно. За декілька тижнів лише два повідомлення старих кадрів. Знову задаю питання адміністратору, чому людей не тягне спілкуватись? На мою думку основною проблемою є втрата довіри: до влади різного рівня, до вас як організатора форуму. Бо ви підігруєте однобоко. Та й теми піднімаєте якісь...
Для інформації. Остання сесія міської ради в березні прийняла рішення про передачу міськводоканалу на баланс мережі труб водопостачання за НУЛЬОВОЮ оцінкою. А це 146км! Цікаво. З міського бюджету в 2010-2011р. надавались кошти десятками тисяч міськводоканалу, куди вони йшли? А чому нічого не коштують пластикові труби довжиною сотні метрів, які самі громадяни купували та укладали в разі капітального ремонту водогону? Як місто "за безкоштовно" розпорядилось майном громади.
До речі. Сесія вирішила так від імені всієї громади міста. навіть не спитавши нас з вами, городяни. Ви вважаєте це правильним? Агов! Хоч когось загальна проблема води зацікавить. Адже це наше життя.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
ivanna
Пришелец
Пришелец


Зарегистрирован: 29-02-2012
Сообщения: 7

Нет сейчас на форуме

СообщениеДобавлено: Воскресенье Март 25 2012г. 10:41 Ответить с цитатой Вернуться к началу

Дякую за вітання до свята! До речі, чому на ти, ми ж не знайомі? Щодо проблем міста. Давайте започаткуємо на сайті обговорення витрат міського бюджету. З конкретними цифрами.
Перше. Прошу відгукнутись тих, на чиїх вулицях в 2008р. (за часів прісно памятного Дробота) виконали капітальний ремонт покриття - поклали новий асфальт. Мені відомо, що це відбулось в районі Сокола, Старої колонії, мікрорайону. Дуже хотілось би знати, чи досі покриття є цілим та не пошкодженим, без тріщин, вибоїн. Бо підрядчик гарантував 10 років на це покриття. Та під час укладання асфальту мало місце порушення технології (місцевий щебінь, а платили як за Кальчик-гранітний, клали один шар асфальту, а платили за два та інше). Хочу знати, чи є в місті люди з активною громадянською позиціє. Адже на прикладі такого народного контролю ми всі разом можемо навчитися дбати про раціональне витрачання міських коштів. Та започаткувати притягнення конкретних посадових осіб до відповідальності. До речі, ті хто може читати та писати на форумі, не обмежуйтесь лише своїми знаннями, спитайте сусідів, знайомих. Зберіть більш широку інфоормацію. Є можливість довести не тільки наявність громадянської свідомості, але й усім згуртуватись навколо загально цікавих проблем та вирішувати їх.
По-друге. Кому цікаві зміни в комунальному секторі нашого міста: робота Прометею після отримання ліцензії. До речі, там що штат збільшився, чи гроші заробляються для конкретного підприємця за рахунок комунальної власності. А як щодо КОРУПЦІЇ?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Показать сообщения:      
Начать новую тему  Ответить на тему
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах




Powered by phpBB © 2001 phpBB Group

PH Theme v2.0 by Pitcher@Home © 2003 www.pitcher.no
   Личный кабинет
Добро пожаловать, Гость
Логин
Пароль
(Регистрация)
Зарегистрировались:
Последний: Брандашмыг
Сегодня: 0
Вчера: 0
Всего: 560

Посетителей онлайн:
Гостей: 14
Членов: 0
Всего: 14

Никто из авторов, участников, администраторов и лиц, как-либо ещё связанных с доменным именем dokuchaevsk.info не несёт ответственность за появление неточной или ложной информации, а также за использование вами данных, содержащихся на этих веб-страницах либо найденных по ссылкам с них. При использовании материалов сайта, гиперссылка на dokuchaevsk.info обязательна.
Открытие страницы: 0.14 секунды